欧美a级做爰片,欧美18videos极品,麻花豆mv国产剧,免费a级毛片在线播放不收费,两个人视频www

全站首頁(yè)|PPT模板|PPT素材|PPT背景圖片|PPT圖表|PPT下載 下載幫助|文章投稿
第一PPT > PPT課件 > 英語(yǔ)課件 > 人教版高中英語(yǔ)必修二 > 《Cultural Heritage》Section A PPT

《Cultural Heritage》Section A PPT

《Cultural Heritage》Section A PPT 詳細(xì)介紹:

《Cultural Heritage》Section A PPT《Cultural Heritage》Section A PPT《Cultural Heritage》Section A PPT《Cultural Heritage》Section A PPT《Cultural Heritage》Section A PPT

《Cultural Heritage》Section A PPT

第一部分內(nèi)容:晨讀晚誦

2019年4月15日,有數(shù)百年歷史的法國(guó)巴黎圣母院突發(fā)大火。一場(chǎng)熊熊大火,燒毀了巴黎的地標(biāo)性建筑。望著這800多年的古跡在熊熊大火中燃燒,人類藝術(shù)瑰寶遭到破壞,人們心痛不已……這是全人類的不幸,是文明的嘆息!

The Notre Dame Cathedral Was on Fire

On April 15th,2019,Notre Dame Cathedral,one of the most iconic① structures in Paris,caught fire and the fire lasted for several hours,nearly destroying the centuries-old church.The tragedy all began when fire alarms rang Monday evening as people rushed past the Notre Dame Cathedral on their way home.Yet upon seeing the smoke,and then later the flames,a large crowd gathered in horror as they watched the spire(尖塔) of the famous cathedral collapse② as the fire grew in size. 

The fire at Notre Dame started in or near the spires some 295 feet from the ground.According to Dunn,a fire expert,this was extremely problematic for two reasons.“If you’ve ever been in the attic of a church,you’ll instantly notice it’s all made of wood,which of course makes it ripe for a fire to spread quickly.Second,fire hoses can only reach a maximum③ height of fifty feet,making the spires in Notre Dame extremely④ difficult to address.”

There was a point when the world collectively⑤ held its breath as the fate of Notre Dame was very much unclear.Yet Parisian firefighters prevailed⑥,eventually⑦ saving the entire structure from total destruction.

That brings us to the difficult but important discussion of what to do moving forward with the countless other places of worship around the world.“If centuries-old places of worship want to protect their buildings,they must install automatic sprinklers,” Dunn argues.“The problem is,no one wants to do that because it could deface the beautiful interiors(內(nèi)部).But that’s really the only way they can ensure their structure will last another century.If they don’t take this problem seriously,any other places of worship around the world could suffer the fate as Notre Dame.”

詞海拾貝

①iconic adj.標(biāo)志性的

②collapse v.倒塌

③maximum adj.最大極限的

④extremely adv.極度

⑤collectively adv.集體地

⑥prevail v.戰(zhàn)勝

⑦eventually adv.最終

典句欣賞

On April 15th,2019,Notre Dame Cathedral,one of the most iconic structures in Paris,caught fire and the fire lasted for several hours,nearly destroying the centuries-old church.

翻譯:2019年4月15日,巴黎最具代表性的建筑之一巴黎圣母院失火,大火持續(xù)了幾個(gè)小時(shí),幾乎摧毀了這座有著數(shù)百年歷史的教堂。

分析:本句是一個(gè)簡(jiǎn)單句。one of its most iconic structures in Paris是主語(yǔ)的同位語(yǔ),nearly destroying...是動(dòng)詞-ing形式構(gòu)成的短語(yǔ)作結(jié)果狀語(yǔ)。

理解誘思

What does Dunn suggest in the last paragraph?

答案:Having automatic sprinklers installed in the old buildings.

... ... ...

Cultural Heritage PPT,第二部分內(nèi)容:課前篇自主預(yù)習(xí)

Ⅰ.知識(shí)體系圖解 

語(yǔ)音

含有相近的詞首/詞尾連綴的單詞:

present,pleasant;crew,grew;scream,cream;exist,exists;twelve,

twelfth;across,cross;referred,preferred;context,contest;trays,

trains

重點(diǎn)詞匯

1.__________ adj.創(chuàng)造性的;有創(chuàng)造力的;有創(chuàng)意的 

2.__________ n.廟;寺 

3.__________ n.山峰 vt.爬上;騎上 vi.爬;登上 

4.__________ adj.以前的;(兩者中)前者的 

5.__________ n.線索;提示 

6.__________ vt.保存;保護(hù);維持 n.保護(hù)區(qū) 

7.__________ vt.促進(jìn);提升;推銷;晉級(jí) 

8.__________ n.申請(qǐng)(表);用途;運(yùn)用;應(yīng)用(程序) 

重點(diǎn)短語(yǔ)

1.take part in __________

2.look like __________

3.protect cultural relics__________

4.the same as__________

5.give an example of__________

6.make an app about__________

7.in order to do __________

8.refer to__________

重點(diǎn)句式

By studying old photos of the former palace,they have made the new one look exactly like the old one.

Ⅱ.釋義匹配

1.heritage A.happening or existing before,but not now

2.preserve B.the traditional beliefs,values,customs etc. of a family,country,or society

3.former C.an official request for something,usually in writing

4.promote D.to save something or someone from being harmed or destroyed

5.application  E.to help something to develop or increase

答案:1.B 2.D 3.A 4.E 5.C

Ⅲ.介詞填空

1.People__________different countries are working together to protect cultural relics on Mount Tai. 

2.The newly-built temple looks exactly__________the old one. 

3.Some of the students in our school are going to take part__________ an international youth project. 

4.The book which I referred__________yesterday is very useful to you. 

5.Our English teacher asked us to pay attention__________ the pronunciation of this word. 

... ... ...

Cultural Heritage PPT,第三部分內(nèi)容:課堂篇學(xué)習(xí)理解

重點(diǎn)詞匯

1.former adj.以前的;(兩者中)前者的

【課文原句】By studying old photos of the former palace,they have made the new one look exactly like the old one.

通過(guò)研究以前宮殿的老照片,他們使新宮殿和舊的看起來(lái)一模一樣。

【詞匯精講】句中的former是形容詞,意為“以前的;(兩者中的)前者的”,常用作定語(yǔ)。

An idea occurred to me that I should turn to my former teacher for help.

我突然想起來(lái),我應(yīng)該向我以前的老師求助。

This beautiful old building has been restored to its former glory.

這座美麗的老建筑已恢復(fù)了昔日的壯觀。

2.preserve vt.保存;保護(hù);維持 n.保護(hù)區(qū)

【詞匯精講】preserve作及物動(dòng)詞,意為“保存,保護(hù),維持”;作名詞,意為“保護(hù)區(qū)”。

3.promote vt.促進(jìn);提升;推銷;晉級(jí)

【詞匯精講】promote是及物動(dòng)詞,意為“促進(jìn);提升;推銷;晉級(jí)”。

A paper-cutting exhibition will be held,which aims to promote traditional Chinese culture.

即將舉行一場(chǎng)剪紙展覽,其目的是促進(jìn)傳統(tǒng)中國(guó)文化的發(fā)展。

Not all the advertisements can be used to promote the sale of the products.

并非所有的廣告都能被用來(lái)提高產(chǎn)品的銷量。

If I’m not promoted within the next two years,I’m going to change jobs.

如果接下來(lái)兩年內(nèi)得不到晉升,我將換工作。

The town is so beautiful because the character of the town is well preserved.

這個(gè)城鎮(zhèn)很漂亮,因?yàn)樗奶厣槐4娴煤芎谩?/p>

The Everglades is one of the largest natural preserves in the world.

大沼澤地是世界上最大的自然保護(hù)區(qū)之一。

4.take part in參與(某事);參加(某活動(dòng))

【課文原句】A group of high school students who are taking part in an international youth camp at Mount Tai are creating an app about China’s most famous mountain.

在泰山參加國(guó)際青年?duì)I的一群高中生正在創(chuàng)建一個(gè)關(guān)于中國(guó)最著名的山的應(yīng)用程序。

【詞匯精講】take part in是動(dòng)詞短語(yǔ),意為“參與(某事);參加(某活動(dòng))”, part前一般不用冠詞,但是當(dāng)part前有形容詞修飾時(shí),形容詞前要用不定冠詞;在使用take part in時(shí),若其后無(wú)賓語(yǔ),則不加介詞in。

We will go to take part in the summer camp held by your school this July,which makes us very excited.

我們將要去參加你們學(xué)校今年七月舉辦的夏令營(yíng),這讓我們很興奮。

A lively and caring girl,Anna,takes an active part in social activities.

安娜是一個(gè)既活潑又有愛(ài)心的女孩,她積極參加社會(huì)活動(dòng)。

重點(diǎn)句式

By studying old photos of the former palace,they have made the new one look exactly like the old one.

通過(guò)研究以前宮殿的老照片,他們使新宮殿和舊的看起來(lái)一模一樣。

【句式剖析】by是介詞,用來(lái)表示方法、手段、方式,意為“憑借;靠;用;通過(guò)”,后接動(dòng)詞的-ing形式。

They learn English by watching TV.

他們通過(guò)看電視學(xué)英語(yǔ)。 

He succeeded by working hard.

他工作努力,因此獲得了成功。

隨堂練習(xí)

Ⅰ.單詞拼寫

1.What do you think we have to lose if we fail to___________(保護(hù)) our cultural heritage? 

答案:preserve

2.I have learned a great deal from working with him and all the other__________(有創(chuàng)造力的) artists. 

答案:creative

3.It is reported that the band has gone on tour to p__________their new album. 

答案:promote

4.With a wave of his hand,the man m__________ the horse and rode away towards Mount Tai. 

答案:mounted

5.I should dearly love to embrace my__________(以前的) friends at this moment. 

答案:former

Ⅱ.完成句子

1.My notebook looks_________ _________(一樣) yours. 

答案:the same as

2.We all_________(積極參加) out-of-class activities. 

答案:take an active part in

3.Will you please_________(照相) me standing here? 

答案:take a photo of

4.The post office is just_________ _________(在街道的對(duì)面). 

答案:across the street

5.Can you lend me the book you_________(提到) yesterday? 

答案:referred to

關(guān)鍵詞:人教版高中英語(yǔ)必修二PPT課件免費(fèi)下載,Cultural Heritage PPT下載,.PPT格式;

《Cultural Heritage》Section A PPT 下載地址:

本站素材僅供學(xué)習(xí)研究使用,請(qǐng)勿用于商業(yè)用途。未經(jīng)允許,禁止轉(zhuǎn)載。

與本課相關(guān)的PPT課件:

  • 《Cultural Heritage》PPT教學(xué)課件

    《Cultural Heritage》PPT教學(xué)課件

    人教版高中英語(yǔ)必修二《Cultural Heritage》PPT教學(xué)課件,共15頁(yè)。 Listening and Speaking Listen to the conversation and choose the main idea. A. Students from different countries are working creatively to protect a temple in China. B. Youths..

  • 《Cultural Heritage》PPT下載

    《Cultural Heritage》PPT下載

    人教版高中英語(yǔ)必修二《Cultural Heritage》PPT下載,共17頁(yè)。 knowledge-activating Where are they from? How would you feel if we lost all these cultural heritage? problems-exploring What do the problems refer to? Why did the Egyptian governme..

  • 《Cultural Heritage》PPT課件

    《Cultural Heritage》PPT課件

    人教版高中英語(yǔ)必修二《Cultural Heritage》PPT課件,共16頁(yè)。 The Kremlin and Red Square The Kremlin which dates to 1156 but occupies a site used for far longer, was the center of the Russian. With nearly a dozen palaces and churches, the Kre..

  • 《Cultural Heritage》SectionD PPT下載

    《Cultural Heritage》SectionD PPT下載

    人教版高中英語(yǔ)必修二《Cultural Heritage》SectionD PPT下載,共39頁(yè)。 基礎(chǔ)知識(shí)復(fù)現(xiàn) 重點(diǎn)單詞 1. promote vt. 促進(jìn);提升;推銷;晉級(jí) ①被提升到職位_________________ ②得到提升 _________________ ③The team announced that Jack Easter was promoted..

  • 《Cultural Heritage》SectionC PPT下載

    《Cultural Heritage》SectionC PPT下載

    人教版高中英語(yǔ)必修二《Cultural Heritage》SectionC PPT下載,共34頁(yè)。 語(yǔ)言知識(shí)講練 高 頻 詞 語(yǔ) 1. quality n. 質(zhì)量;品質(zhì);素質(zhì);特征 adj. 優(yōu)質(zhì)的;高質(zhì)量的 【典例促記】 ⊙Nearly 500,000 high-quality digital photographs have been produced sin..

  • 《Cultural Heritage》SectionB PPT下載

    《Cultural Heritage》SectionB PPT下載

    人教版高中英語(yǔ)必修二《Cultural Heritage》SectionB PPT下載,共39頁(yè)。 語(yǔ)言知識(shí)講練 高 頻 詞 語(yǔ) 1. entrance n. 入口;進(jìn)入 【典例促記】 ⊙We met a professional archaeologist at the entrance to the Great Pyramid. (P6) 在大金字塔的入口處,我們遇..

熱門PPT課件
最新PPT課件
相關(guān)PPT標(biāo)簽